search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Τραγωδία: Η νύφη έπαθε έμφραγμα την ώρα του γάμου της

31.08.2020 15:59
Τραγωδία: Η νύφη έπαθε έμφραγμα την ώρα του γάμου της  - Media

 

Ο γάμος εξελίχθηκε σε τραγωδία και η τραγωδία σε αγωνία. Αγωνία για τη ζωή της νύφης η οποία έπαθε έμφραγμα την ώρα που παντρευόταν και τώρα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σαμπότ στο Ισραήλ.
Η τελετή μόλις είχε ξεκινήσει και όλοι μιλούσαν για την εντυπωσιακή 33χρονη νύφη και τον όμορφο άνδρα της που παντρεύονταν εκείνη τη στιγμή. Ξαφνικά ενώ ήταν όρθια η κοπέλα, κατέρρευσε σαν να τη χτύπησε ρεύμα. 
Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι είχε ζαλιστεί όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε. Η νύφη είχε πάθει έμφραγμα. Κάποιοι από τους καλεσμένους ειδοποίησαν το ασθενοφόρο, ο γαμπρός κοίταζε σαν χαμένος και δεν ήξερε τι να κάνει. Τότε κάποιος από τους καλεσμένους που ήταν γιατρός της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και βοήθησε να παραμείνει ζωντανή η κοπέλα μέχρι να έρθουν να την παραλάβουν.
Τώρα νοσηλεύεται στο ιατρικό κέντρο Σορόκα στη Μπερσίμπα.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10