search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Χανιά: Άγριος καβγάς και μαχαίρωμα για τα… μάτια μιας γυναίκας

31.08.2020 18:11
Την μαχαίρωσαν ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι με το παιδί της - Media

 

Μία ερωτική αντιζηλία ήταν η αιτία ενός άγριου επεισοδίου που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Παλαιόχωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η παρέα βρισκόταν σε παραλία της περιοχής όταν ξεκίνησε η λογομαχία, με τα «αίματα να ανάβουν», την μία κουβέντα να φέρνει την άλλη, και τους δύο νεαρούς να πιάνονται στα χέρια.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας για το περιστατικό, ένας εκ των δύο, εργαζόμενος σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή, έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα στον έτερο νεαρό, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Καντάνου, κι έπειτα στο νοσοκομείο. Εκεί παρέμεινε για μία ημέρα, αφού δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Τα στοιχεία του άνδρα έχουν ταυτοποιηθεί, όμως δεν συνελήφθη, αφού το αυτόφωρο παρήλθε και η πράξη του θεωρείται πλημμέλημα. Ωστόσο, αναμένεται κλητήριο θέσπισμα από τον εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:33