search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Παπαχελάς για την αθλιότητα Κασιμάτη: Πήραμε το μάθημά μας – Παραμένει ο αρθρογράφος

01.09.2020 08:09
Παπαχελάς για την αθλιότητα Κασιμάτη: Πήραμε το μάθημά μας - Παραμένει ο αρθρογράφος - Media

 

O θόρυβος για το άθλιο και χυδαίο σχόλιο του αρθρογράφου της “Καθημερινής” Στέφανου Κασιμάτη κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου σίγουρα ακόμα δεν έχει κοπάσει και ο διευθυντής της εφημερίδας Αλέξης Παπαχελάς τοποθετείται σήμερα Τρίτη με σχόλιό του στην πρώτη σελίδα. 

“Η “Κ” έκανε ένα σοβαρό λάθος. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση. Η ευθύνη είναι της εφημερίδας. Και επειδή η ευθύνη πρέπει να σταματάει κάπου, είναι της διεύθυνσης. Δηλαδή, δική μου”, ξεκινά το σχόλιο του Αλέξη Παπαχελά.

Στη συνέχεια επιχειρεί να εξηγήσει πως η εφημερίδα αφήνει αλεύθερους τους αρθρογράφους και σκιτσογράφους, ωστόσο επισημαίνει πως το χιούμορ μπορεί να μην έχει όρια, η σκληρότητα, όμως, πρέπει να έχει. Και δέχεται πως στην περίπτωση του σχολίου (λεζάντα σε φωτογραφία) του Στέφανου Κασιμάτη κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου, τα όρια ξεπεράστηκαν.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παπαχελάς, την ώρα που τα social media “βράζουν” για την “δολοφονία χαρακτήρα” του Γιώργου Κατρούγκαλου από τον κατά συρροή ασκούμενο σε τέτοιους είδους δημοσιογραφία Στέφανου Κασιμάτη, ξεκεθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα αποπομπής του. Κάτι που ευθέως είχαν ζητήσει ή υπονοήσει πως πρέπει να γίνει κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που τάχθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Γιώργου Κατρούγκαλου. Καταλήγοντας πως η εφημερίδα και ο ίδιος “πήραμε το μάθημά μας”… 

Το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:31