search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:07
MENU CLOSE

Αύριο η συνάντηση Μπαρτομέου με τον πατέρα του Μέσι

01.09.2020 10:11
Εκτός εαυτού ο Μέσι: «Άντε να πεθάνεις μ…, της μάνας σου το...» (Video) - Media

 

Καθοριστική σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως κατάληξης, είναι η συνάντηση που θα έχουν αύριο (2/9), ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου με τον Χόρχε Μέσι. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής, θα συζητήσουν στην Βαρκελώνη τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, σχετικά με το μέλλον του «ψύλλου» στους «μπλαουγκράνα».

Και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Mundo Deportivo», που διαθέτει ασφαλή και έγκυρη πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Καταλωνίας, οι δύο πλευρές θα επιμείνουν στις θέσεις τους. Ο Μπαρτομέου, ο οποίος δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ο πρόεδρος που έχασε τον Λιονέλ Μέσι, θα υποστηρίξει πως ο διάσημος Αργεντινός δεν είναι ελεύθερος να φύγει χωρίς αντίτιμο και θα προετείνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αναλόγως αμετακίνητος, αναμένεται να εμφανισθεί και ο πατήρ Μέσι, με την μόνη διαφορά, πως θα ρίξει στο τραπέζι την πρόταση μίας κοινά αποδεκτής λύσης, που θα περιλαμβάνει και κάποιο ποσό, δεδομένου ότι ο Λιονέλ θεωρεί παρελθόν την Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει από την ομάδα, όπου ανδρώθηκε και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03