search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στην Εθνική Ελπίδων

01.09.2020 13:00
Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στην Εθνική Ελπίδων - Media
 
Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της αποστολής της εθνικής Ελπίδων.
 
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωσε, το μέλος αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά.
 
Την Τετάρτη (02/09) όλα τα μέλη της αποστολής, θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις ανίχνευσης του ιού.
 
Η σχετική ανακοίνωση:
 
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν απο την εξουσιοδοτημένη απο την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο.
 
Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.
 
Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:30