search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Κόκκινα μαλλιά, λευκή επιδερμίδα – Τα παιδιά της Τζούλιαν Μουρ έχουν τα χρώματα της μητέρας τους (Photos)

01.09.2020 13:43
Κόκκινα μαλλιά, λευκή επιδερμίδα - Τα παιδιά της Τζούλιαν Μουρ έχουν τα χρώματα της μητέρας τους (Photos) - Media

 

Πέρα από μια πετυχημένη, ταλαντούχα και βραβευμένη ηθοποιός, η Τζούλιαν Μουρ είναι και μια περήφανη μαμά.

Η Τζούλιαν Μουρ είναι παντρεμένη από το 2003 με τον σκηνοθέτη Μπαρτ Φρέντλιχ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Myth of Fingerprints» και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 23 χρονο Κέιλεμπ και την 18χρονη Λιβ. «Καταφέραμε να χτίσουμε μια πολύ δυνατή οικογένεια και αυτό μου έχει δώσει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή μου» έχει τονίσει σε συνέντευξή της η διάσημη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια.

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο για την 58χρονη ηθοποιό του Χόλιγουντ, καθώς υπήρξε παντρεμένη με τον Τζον Γκουλντ Ρούμπιν από το 1986 μέχρι το 1995.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Τζούλιαν Μουρ ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία των δύο παιδιών της, γράφοντας στη λεζάντα «τα μωρά μου». Και οι δυο έχουν πάρει το πολύ ανοιχτό δέρμα και τα κόκκινα μαλλιά της μαμάς τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My babies.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julianne Moore (@juliannemoore) στις

Ωστόσο, θα έλεγε κανείς ότι η κούκλα Λιβ μοιάζει περισσότερο στην πασίγνωστη ηθοποιό, ενώ ο Κέιλεμπ αποπνέει τη σοφιστικέ αύρα που παραπέμπει στον σκηνοθέτη πατέρα του.

Η Λιβ φαίνεται να έχει κληρονομήσει το πάθος των γονιών της για το σινεμά και την έχουμε ήδη δει σε κάποιες ταινίες, όπως το «Τhe Rebound» με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, καθώς και το «Trust the Man» με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.

Από την άλλη, ο Κέιλεμπ φέτος αποφοίτησε από το κολέγιο. Μάλιστα, σε ανάρτησή της στο Instagram, η Τζούλιαν Μουρ δήλωσε πολύ στεναχωρημένη, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και το lockdown δεν επέτρεψε στην οικογένειά της να γιορτάσει την αποφοίτησή του.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15