search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:23
MENU CLOSE

Κύπρος: Καθηγητής ιδιωτικού Πανεπιστημίου κακοποιούσε εργάτες – Ζούσαν σε τρώγλη

01.09.2020 14:02
Κύπρος: Καθηγητής ιδιωτικού Πανεπιστημίου κακοποιούσε εργάτες - Ζούσαν σε τρώγλη - Media

 

Όλα έγιναν στο Πισσούρι όπου καθηγητής ιδιωτικού Πανεπιστημίου, μόνιμος κάτοικος Κύπρου φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά δυο εργάτες σε περβόλι όπου κατέχει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κυπριακού ΣΙΓΜΑ, ο 53χρονος καθηγητής κακοποιούσε δυο νεαρούς εργάτες από το Νεπάλ ηλικίας 21 και 23 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος δεν τους παρείχε τα βασικά ενώ τους έβαζε να διαμένουν σε χώρο στο χωράφι χωρίς να τους αφήνει να φύγουν από εκεί. Γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα είχε προσλάβει άλλο αλλοδαπό, από την Αίγυπτο 31 ετών ο οποίος είχε αναλάβει χρέη «φρουρού».

Όταν ο ένας εκ των δυο νεαρών προσπάθησε να φύγει από τον χώρο ο 53χρονος καθηγητής του έριξε πέτρα η οποία τον τραυμάτισε στο πόδι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρό τραύμα. Ο άλλος νεαρός κατάφερε να διαφύγει και μετέβη στο χωριό όπου εξιστόρησε το δράμα που περνούσε με τον άλλο εργάτη σε γυναίκα, η οποία προέβη σε σχετική καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Πισσουρίου. Οι δυο ύποπτοι, ο Ελλαδίτης και ο Αιγύπτιος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ ο τραυματίας από το Νεπάλ διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (ΓΝΛ) όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το τραύμα εκ πρώτης όψεως είναι σοβαρό ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να σωθεί το πόδι του νεαρού το οποίο υπέστη σηψαιμία.

Οι δυο οδηγήθηκαν ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή τους ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση εμπορίας προσώπων, απαγωγής και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20