search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:24
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο σε σούπερ μάρκετ – Σεκιουριτάς χτυπά βάναυσα κάποιον που θεώρησε κλέφτη (Video)

01.09.2020 16:21
Άγριο ξύλο σε σούπερ μάρκετ – Σεκιουριτάς χτυπά βάναυσα κάποιον που θεώρησε κλέφτη (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο και το κατέγραψαν οι άλλοι πελάτες. Ένας σεκιουριτάς σταματάει κάποιον πελάτη και τον πλακώνει στο ξύλο με μανία, επειδή νόμιζε ότι ο άνθρωπος είχε κλέψει κάτι.
Στη συνέχεια τον ρίχνει κάτω και αρχίζει να τον χτυπάει στο κεφάλι ενώ μετά τον σηκώνει και τον πετάει σαν σακί έξω από το κατάστημα χωρίς να έχει καταφέρει να αποδείξει το παραμικρό. 
Οι πελάτες του καταστήματος φώναζαν στον σεκιουριτά να σταματήσει αλλά εκείνος δεν άκουγε και συνέχιζε να χτυπάει τον άνθρωπο. Το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο κόσμος που το είδε είναι διχασμένος. 
Πολλοί επικρίνουν τον άνδρα της ασφάλειας για αυτήν την συμπεριφορά του ενώ κάποιοι άλλοι – που δεν είναι και λίγοι- του λένε «μπράβο» και ότι έπραξε πολύ καλά απέναντι σε κάποιον κλέφτη. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:24