search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:38
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας προτείνει Τζανακόπουλο για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – Την Τετάρτη συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

01.09.2020 18:14
Ο Τσίπρας προτείνει Τζανακόπουλο για γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ - Την Τετάρτη συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία - Media

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προτείνει τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για νέο γραμματέα του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Πάνος Σκουρλέτης αναμένεται να πάει στη θέση του Δημήτρη Τζανακόπουλου ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει το protothema.gr. Όσον αφορά τον Αλέξη Χαρίτση αναμένεται να αναλάβει παραγωγικό τομέα και για τη θέση του εκπροσώπου έχει προταθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Σχετικά με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί του χρόνου την άνοιξη, όπως προέκυψε από συζήτηση του Αλέξη Τσίπρας στα γραφεία του κόμματος.

Όπως έγινε γνωστό από την Κουμουνδούρου, την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και την Πέμπτη το Πολιτικό Συμβούλιο, ενώ την εισήγηση Τσίπρα θα εγκρίνει το Σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Συγκεκριμένα, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στα γραφεία του κόμματος (Λεωνίδου 16-18 & Κολωνού).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:38