search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:59
MENU CLOSE

Μύκονος: Λουκέτο σε «Nammos» και «Σκορπιό» – Φόβοι για δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού (Video)

01.09.2020 19:57
Μύκονος: Λουκέτο σε «Nammos» και «Σκορπιό» - Φόβοι για δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού (Video) - Media

 

Για τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους με σχεδιασμο της ομαδας της ΓΓΠΠ και με την προσωπικη επιμελεια του Νίκου Χαρδαλιά, μιλούσαν τα ρεπορταζ του προηγουμενου Σαββατοκύριακου. Και επιβεβαιωθηκαν μια και σε κλίμα μυστικότητας και με ειδική πτήση οπως επιβεβαιωνει το  ρεπορταζ του Πρώτου Θέματος, μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας “επισκεφθηκαν” το προηγουμενο Σαββατο τα δύο πασίγνωστα bar-restaurant στη Μύκονο, και τέσταραν με μοριακο ελεγχο ολους τους εργαζομενους. Δύο 24ωρα αργοτερα και μετα τα αποτελεσματα φαινεται οτι ο κορωνοϊός «χτυπάει κόκκινο» παρά τις συνεχείς προσπάθειες των αρχών να περιορίσουν τη διασπορά του ιού.

Με την απόφαση (ΑΔΑ ΡΩ1Χ46ΜΤΛΒ-Ζ4Ψ) που μολις αναρτηθηκε στην Διαυγεια με υπογραφη του Γενικου Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασιλη Παπαγεωργίου, τα εν λόγω bar-restaurant αναστέλλουν τη λειτουργία τους μέχρι τις 4 του μήνα, ενώ σύμφωνα με πηγές απο το Υπουργείο Υγείας οι προϋποθέσεις επαναλειτουργίας τους θα εξεταστούν από την ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό.

Στην ΓΓΠΠ επικρατεί μεν συναγερμός, ενώ στο γνωστό κλαμπ εμφανίστηκαν ειδικά συνεργεία απολύμανσης, τα οποία ψέκασαν με ειδικό υγρό όλους τους χώρους.

 

Στο Nammos, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε 70 άτομα του προσωπικού, εντοπίστηκαν 11 θετικά δείγματα, με συνέπεια να αποφασιστεί το προσωρινό «λουκέτο» στην επιχείρηση της Μυκόνου.

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:58