search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00
MENU CLOSE

Τέλος η Ελένη Τσαγκά από το STAR

02.09.2020 05:45
Τέλος η Ελένη Τσαγκά από το STAR - Media

 

Η Ελένη Τσαγκά επέλεξε να αποχωρήσει από το Star εκφωνώντας εχθές το τελευταίο (μεσημεριανό) δελτίο ειδήσεων του σταθμού… Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση από την αρχή του καλοκαιριού τής πρότεινε να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο πόστο επιθυμούσε, προκειμένου να παραμείνει στο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση να μετακινηθεί από τα δελτία ειδήσεων του μεσημεριού αποδίδεται κυρίως στις χαμηλές τηλεθεάσεις και δευτερευόντως σε αστοχίες που είχαν παρατηρηθεί… Έτσι η παρουσιάστρια μετά την επιστροφή από τις θερινές διακοπές ενημέρωσε τη διεύθυνση του σταθμού ότι προτιμά να αποχωρήσει από τον όμιλο.

Μάλιστα ανακοίνωσε μόνη της το γεγονός στα social media ευχαριστώντας τους τηλεθεατές: “Το τελευταίο μου δελτιο: To 1993 παρουσίασα το πρώτο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR. Μετά από πολλά πολλά μεσημεριανά, απογευματινά και κεντρικά δελτία, αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στις 15:00 θα είμαι στον αέρα του STAR για τελευταία φορά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!!!”.

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00