search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:38
MENU CLOSE

«Έζησα ένα δράμα»: H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου επέστρεψε στη Στοκχόλμη με… ωτοστόπ!

02.09.2020 08:44
«Έζησα ένα δράμα»: H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου επέστρεψε στη Στοκχόλμη με... ωτοστόπ!  - Media

 

Το ταξίδι της από το Γκέτμεποργκ στο σπίτι της στη Στοκχόλμη αποδείχθηκε περιπετειώδες και γεμάτο εκπλήξεις! Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία αναγκάστηκε να φθάσει στον προορισμό της, με οδηγό έναν… άγνωστο!

«Ο Σεπτέμβριος και το φθινόπωρο ξεκίνησαν με ένα δράμα. Ξύπνησα στο Γκέτεμποργκ, έτοιμη να πάρω το τρένο για Στοκχόλμη, για να συντονίσω ένα πάνελ. Αλλά όλα τα δρομολόγια είχαν ακυρωθεί εξ αιτίας ενός ατυχήματος και δεν υπήρχαν διαθέσιμες πτήσεις.

Αναζήτησα μέσα από τα social media μου, μήπως υπάρχει κάποιος για να με διευκολύνει και τελικά αυτός ο άγνωστος εμφανίστηκε στο Instagram και προσφέρθηκε να με πάει.

Οι φίλοι μου με προειδοποίησαν για τους κινδύνους και μετά από κάποια έρευνα, βρήκα το τηλέφωνο της πρώην συζύγου του. Όταν μου είπε ότι είναι κοινωνική λειτουργός, ανάσανα και λίγο αργότερα καθόμουν στο αυτοκίνητό του για τέσσερις-πέντε ώρες. Και ήταν μια χαρά! Μιλήσαμε ασταμάτητα, ενώ οι αγαπημένοι μου φίλοι ανησυχούσαν και μου τηλεφωνούσαν για να ελέγξουν.

Ακόμα κι αν δεν θα συνιστούσα στην κόρη μου να ταξιδέψει με ωτοστόπ, συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι η πλειονότητα των ανθρώπων είναι αξιόπιστοι δάσκαλοι στα ταξίδια μας. Άρα να έχετε πίστη και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο!

Από τα βάθη της καρδιάς μου – Ευχαριστώ Τζον που με έσωσες που με πήγες στο σπίτι και έκανες αυτό το ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία.

Και σας ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους φίλους που συμμετείχατε στο μικρό μου δράμα!

Το εκτιμώ αυτό και θα είμαι πάντα εδώ όταν με χρειάζεστε. Ακόμα κι αν δεν ξέρω να οδηγώ» έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:37