search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:11
MENU CLOSE

Η αγωγή Κοτζιά κατά του «Μακελειού» – Ποιοι συνυπογράφουν, τι ζητούν

02.09.2020 12:54
Η αγωγή Κοτζιά κατά του «Μακελειού» - Ποιοι συνυπογράφουν, τι ζητούν - Media

 

Σε αγωγή προχώρησε ο πρώην υπουργος Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά της εφημερίδας «Μακελειό» για το πρωτοσέλιδο της 10ης Απριλίου 2019, με το οποίο – και με τη χρησιμοποίηση ενός δημοσιεύματος σερβικής εφημερίδας – κατηγορούνταν βουλευτές που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών ότι… δωροδοκήθηκαν από τον Ζάεφ.

«ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΡΠΑΞΑΝ 2.000.000» -ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, έγραφε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που περιελάμβανε τα εξής ονόματα με αντιστοίχιση σε φωτογραφίες: Κοτζιάς, Τσίπρας, Παππάς, Κ.Παπακώστα, Ε.Κουντουρά, Θ. Παπαχριστόπουλος, Σ. Δανέλλης, Σ.Θεοδωράκης, Γ.Μαυρωτάς, Σ. Λυκούδης, Θ. Θεοχαρόπουλος και Τέρενς Κουίκ, όπως αναφέρεται και στην αγωγή που κατατέθηκε.

Την αγωγή Κοτζιά συνυπογράφουν και οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Σπύρος Δανέλλης, ενώ άλλα στελέχη που το όνομά τους επίσης αναφερόταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», απέφυγαν να προχωρήσουν στην αγωγή.

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:10