search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:37
MENU CLOSE

Σοκάρει: Καρέ καρέ η απαγωγή 4χρονου κοριτσιού – Ο δράστης την έβαλε στο αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκε (Video)

02.09.2020 13:47
Σοκάρει: Καρέ καρέ η απαγωγή 4χρονου κοριτσιού – Ο δράστης την έβαλε στο αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκε (Video) - Media

 

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονέα. Και στην περίπτωση μιας μητέρας από την Ουκρανία, ο εφιάλτης αυτός πήρε σάρκα και οστά. Η μητέρα είχε σταματήσει σε ένα πρατήριο βενζίνης στην πόλη Μπορισπίλ.
Αφού έβαλε βενζίνη στο αυτοκίνητο της, μπήκε μέσα στο βενζινάδικο για να πληρώσει. Μαζί της, κρατούσε από το χέρι την 4χρονη κόρη της. Κάποια στιγμή το μικρό κορίτσι διέφυγε της προσοχής της μητέρας του, βγήκε έξω και άρχισε να περιφέρεται. 
Τότε ένας 29χρονος με ένα λευκό αυτοκίνητο είδε το παιδάκι μόνο του, σταμάτησε τοι όχημα του, βγήκε έξω και απήγαγε το παιδί. Ευτυχώς οι κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου κατέγραψαν τόσο τον απαγωγέα όσο και τον αριθμό στις πινακίδες του αυτοκινήτου του. Μέσα σε δυο ώρες είχε συλληφθεί και το κοριτσάκι επέστρεψε στη μητέρα του. Είναι καλά στην υγεία του. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24