search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:30
MENU CLOSE

Νάταλι Πόρτμαν: Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης δεν ήταν ποτέ πιο ορατές (Photos)

02.09.2020 14:33
Νάταλι Πόρτμαν: Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης δεν ήταν ποτέ πιο ορατές (Photos) - Media

 

Η Natalie Portman άνοιξε την καρδιά της για την κλιματική κρίση στα social media.

Η 39χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram την Τρίτη μια φωτογραφία της στην οποία κοιτά ένα τεράστιο δέντρο, ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις της για την κλιματική κρίση.

 «Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης δεν ήταν ποτέ πιο ορατές. Με εντατικά κύματα θερμότητας, πυρκαγιές και τυφώνες, οι μαύρες και καφέ κοινότητες επηρεάζονται δυσανάλογα όχι μόνο από την κλιματική αλλαγή αλλά και από την κρίση COVID-19 », είπε η  Portman.

«Καθώς αγωνιζόμαστε για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μέλλον, χρειαζόμαστε ηγέτες που προωθούν τις κλιματικές λύσεις, ενώ διαλύουν τον συστημικό ρατσισμό σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης», πρόσθεσε.

«Γι ‘αυτό ένωσα τις δυνάμεις μου με το @sierraclub για τις εκλογές αυτόν τον Νοέμβριο. Ελάτε μαζί μας και στείλτε μήνυμα “votewithnat” στο 69866 για να ξεκινήσετε», είπε.

Επιπλέον, έδειξε τη στήριξή της στο νέο αθλητικό πρωτάθλημα Athletes Unlimited, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να έχουν μερίδιο ιδιοκτησίας στις ομάδες τους.

«Γεια, είμαι η Natalie Portman και υποστηρίζω το Athletes Unlimited, γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη για την επόμενη γενιά που μεγαλώνει με ακόμα περισσότερους αθλητικούς ήρωες», είπε η ηθοποιός σε ένα σύντομο βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:28