search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Νέα επίθεση κατά μεταναστών

17.09.2012 08:56
Νέα επίθεση κατά μεταναστών - Media

Βόμβα μολότοφ πέταξαν άγνωστοι σε σπίτι δύο μεταναστών στους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα ο ένας να πάθει σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη και το χέρι.

Βόμβα μολότοφ πέταξαν άγνωστοι σε σπίτι δύο μεταναστών στους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα ο ένας να πάθει σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη και το χέρι.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, δεν είναι η μοναδική επίθεση κατά μεταναστών στο δήμο καθώς μία μέρα μετά άγνωστοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και αλυσίδες σε μετανάστες στην ίδια γειτονιά.

Την καταδίκη του για τις ρατσιστικές επιθέσεις εξέφρασε και το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο σε σχετικό ψήφισμα αναφέρει ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων – Καματερού καταδικάζει τις επιθέσεις ρατσιστικής βίας που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον δήμο μας. Καλούμε τους πολίτες να μη δείξουν καμιά ανοχή στις δολοφονικές επιθέσεις και να μην επιτρέψουν να ριζώσει στον δήμο μας το κλίμα της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού. Ζητάμε από την ελληνική αστυνομία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων και τη σύλληψη των υπευθύνων».

Στο μεταξύ εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή των υπουργών Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλου, Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια και Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ. Μουσουρούλη, για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10