search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36
MENU CLOSE

Πάτρα: Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης εκτόξευσε νερό σε ύψος 9 μέτρων – Πλημμύρα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου (Video)

03.09.2020 07:40
Πάτρα: Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης εκτόξευσε νερό σε ύψος 9 μέτρων - Πλημμύρα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου (Video) - Media

https://www.thebest.gr/article/591941-patra-pidakas-nerou-9-metron-plimmurise-diamerisma-deuterou-orofou-binteo

 

Εσπασε αγωγός ύδρευσης στον δρόμο και προκλήθηκε πλημμύρα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην Πάτρα. Συνέβη και αυτό, με τους κατοίκους των διαμερισμάτων να τρέχουν σώσουν ότι σώζεται από τα νερά που πλημμύρισαν τα σπίτια τους. Ο πίδακας 9 μέτρων που προκλήθηκε, ήταν το αποτέλεσμα μιας ακόμα φθοράς στο δίκτυο ύδρευσης, περιοχής κοντά στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας της Πάτρας.

Το νερό σχημάτιζε συντριβάνι για 45 λεπτά. Επί τόπου έσπευσε άμεσα πυροσβεστικό όχημα ενώ λίγο αργότερα μετέβη και συνεργείο της ΔΕΥΑΠ ώστε να διακόψει την παροχή στο σημείο.

Τα νερά στο εσωτερικό διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου, έφτασαν σε ύψος 15 πόντων, προκαλώντας φθορές σε ξύλινες και άλλες επιφάνειες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της οδού Ίου είναι η πολλοστή φορά που ο συγκεκριμένος υπόγειος σωλήνας σπάει με αποτέλεσμα σοβαρές διαρροές και κορύφωση το πρόσφατο περιστατικό.

 

Πηγή thebest.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:32