search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:41
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα «μυστικά» του μακιγιάζ για πλούσιες βλεφαρίδες

03.09.2020 07:58
Αυτά είναι τα «μυστικά» του μακιγιάζ για πλούσιες βλεφαρίδες - Media

 

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες μπορούν να κάνουν το γυναικείο βλέμμα εκθαμβωτικό και σαγηνευτικό, πλαισιώνοντας και αναδεικνύοντας τα μάτια με τον καλύτερο τρόπο.

Η μάσκαρα, το μαγικό αυτό ραβδάκι έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει πρόσωπο, μάτια και βλέμμα, μόνο με 2 κινήσεις. Η μάσκαρα τονίζει ένα από τα πολύ δυνατά σημεία επάνω μας όσο και του χαρακτήρα μας, προσφέροντας ένα μυστηριώδες, βαθύ και πλούσιο άνοιγμα στα μάτια, που όλες οι γυναίκες επιθυμούμε. Όμως, δυστυχώς, δεν έχουμε όλες καλά γονίδια και μακριές βλεφαρίδες εκ γενετής.

Βρήκαμε λοιπόν 8 τρόπους στο μακιγιάζ για να δώσουμε ένα boost στις βλεφαρίδες και να αποκτήσεις και εσύ το επιθυμητό/ζηλευτό/ποθητό, και πολλά άλλα επίθετα, βλέμμα.

Μαύρο μολύβι

Κάνε μια γραμμή με σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων χωρίς να αφήσεις κενό. Έτσι, οι βλεφαρίδες θα φαίνονται πιο πυκνές και πλούσιες.

Ψαλίδι

Το ψαλιδάκι κάνει θαύματα, αρκεί να ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά, «Πάτησε» την βάση των βλεφαρίδων σου με το ψαλιδάκι, πάντα με ελαφριές κινήσεις, πρώτα από αριστερά, έπειτα στο κέντρο και τέλος προς τα δεξιά. Μην το τραβήξεις απότομα και φρόντισε να μην σε τρομάξει κάτι και προκαλέσεις κάποιο ατύχημα.

Cocktail

Προμηθεύσου παραπάνω από μια μάσκαρα και χρησιμοποίησέ τες όλες μαζί, ξεκίνα από αυτή που δίνει μήκος σαν βάση, συνέχισε με αυτή που δίνει όγκο και ολοκλήρωσε με μια που τα προσφέρει όλα. Μην βαριέσαι να απλώσεις αρκετές στρώσεις μάσκαρα, καθώς όσο περισσότερη ποσότητα τόσο πιο έντονο το αποτέλεσμα. Βέβαια, τώρα κινδυνεύεις να πάθεις το παρακάτω….

Η κίνηση

Το βουρτσάκι της μάσκαρας πρέπει να κινείται από την βάση των βλεφαρίδων προς τα πάνω, ενώ παράλληλα γίνεται μια κίνηση από την μία άκρη προς την άλλη.

Το μυστικό

Δώσε όγκο στις λεπτές βλεφαρίδες εφαρμόζοντας λίγη διάφανη πούδρα πριν την μάσκαρα. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε ένα lash primer για να τις κάνεις πιο πυκνές και πλούσιες.

Κομπάκια

Η υπερβολική ποσότητα προϊόντος ίσως δημιουργήσει τα λεγόμενα «κομπάκια» στις βλεφαρίδες σου, δηλαδή ξεραμένα υπολείμματα μάσκαρα ή αλλιώς ένα καθόλου κολακευτικό αποτέλεσμα.
Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, έχε στο πλάι ένα ειδικό βουρτσάκι/χτενάκι για τις βλεφαρίδες. Μετά από κάθε στρώση χτένισέ τες ελαφρώς για να αφαιρέσεις το περιττό προϊόν ενώ παράλληλα διαχωρίζεις τις βλεφαρίδες σου για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Απέφυγε να βάζεις και να βγάζεις το βουρτσάκι πολλές φορές από το μπουκαλάκι διότι μπαίνει αέρας μέσα και ξεραίνει το προϊόν με αποτέλεσμα τη δημιουργία σβόλων. Αντίθετα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με το βουρτσάκι μπορείς να πάρεις περισσότερο χρώμα.

Πολλές στρώσεις

Περνώντας περισσότερα από ένα στρώματα μάσκαρας το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό. Απλά φρόντισε να στεγνώνει πρώτα το ένα στρώμα και μετά να εφαρμόσεις το επόμενο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:41