search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:55
MENU CLOSE

«Ρουκέτα» Ακάρ κατά Γαλλίας από… F-16 – «Έρχονται από αποστάσεις χιλιάδων χιλιομέτρων και κάνουν νταηλίκια» (Photos)

03.09.2020 08:27
«Ρουκέτα» Ακάρ κατά Γαλλίας από... F-16 - «Έρχονται από αποστάσεις χιλιάδων χιλιομέτρων και κάνουν νταηλίκια» (Photos) - Media

 

Νέα επίθεση κατά της Γαλλίας αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών εξαπέλυσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ με δηλώσεις του προς αξιωματικούς των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Ο Ακάρ ανέφερε για το Παρίσι πως «στην ανατολική Μεσόγειο έρχονται κάποιοι από αποστάσεις χιλιάδων χιλιομέτρων και κάνουν νταηλίκια και παίζουν το ρόλο του προστάτη και της ασπίδας. Θα έρθουν, και θα φύγουν όπως ήρθαν».

Απευθυνόμενος εξάλλου στις ΗΠΑ απείλησε πως «εσείς αν προσπαθείτε να αλλάξετε τις ισορροπίες αφού πήρατε την απόφαση άρσης του εμπάργκο στη νότια Κύπρο, αυτό δεν θα φέρει την ειρήνη, αλλά την σύγκρουση, δεν θα φέρει τη λύση, αλλά την μη επίλυση του ζητήματος».

«Δεν επιδιώκουμε ένταση ή εκφοβισμό.  ‘’Κυνηγούμε’’ ξεκάθαρα και ρητά τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας με πίστη, γνώση, λογική, επιστήμη και νόμο. Κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει αυτό» σχολίασε ο Χουλούσι Ακάρ.

Έτοιμος για διπλωματική λύση με την Ελλάδα στις μεταξύ τους διενέξεις δήλωσε στο μεταξύ ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε συνεδρίαση κεντρική επιτροπής του κυβερνώντος κόμματός του Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Millieyt. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:55