search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57
MENU CLOSE

Κύπρος: Υπό πύρινη απειλή το Δάσος Πάφου

03.09.2020 08:43
Κύπρος: Υπό πύρινη απειλή το Δάσος Πάφου - Media

 

Για μια ακόμη φορά, το Δάσος Πάφου βρίσκεται σε πύρινο κλοιό. Εδώ και λίγη ώρα, πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Πελαθούσας και Λυσού, στο διαμέρισμα Χρυσοχούς, σε απόσταση αναπνοής από τον μεγαλύτερο δασικό πνεύμονα της επαρχίας Πάφου.

Οπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος Κύπρου για την έγκαιρη αντιμετώπιση του νέου πύρινου εφιάλτη έχουν ήδη κινητοποιηθεί οι δυνάμεις πυρόσβεσης της επαρχίας, ενώ στην περιοχή σπεύδουν ήδη και τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα Kamov 32 από την βάση τους στο αεροδρόμιο Πάφου.

Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή καθιστούν πολύ σοβαρή τη νέα αυτή περίπτωση πυρκαγιάς, ενώ η εγγύτητα της περιοχής με το Δάσος Πάφου έχει προκαλέσει συναγερμό σε όλα τα αρμόδια κρατικά τμήματα και υπηρεσίες, που επίσης σπεύδουν με δυνάμεις τους στον χώρο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55