search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:44
MENU CLOSE

«Λύγισε» ο Λάκης Λαζόπουλος – «Τώρα είναι πιο δύσκολο» (Video)

03.09.2020 11:01
Λάκης Λαζόπουλος για κορωνοϊό: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Love It” μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, απαντώντας μεταξύ άλλων αν είναι πιθανή η επιστροφή του στην τηλεόραση. «Η απόφαση για να υπάρχει αυτού του είδους το γέλιο, αφορά τους ανθρώπους που ηγούνται στα κανάλια, δεν είναι δικό μου το κανάλι να ανοίξω την πόρτα και να μπω», είπε, ενώ αναφερόμενος στην απώλεια της αγαπημένης του Τασούλας, λύγισε:

«Μόνο που σκέφτομαι πόσο εκατό φορές πιο δύσκολη θα είχε γίνει η κατάσταση, γιατί εμείς επειδή τον τελευταίο καιρό έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για να κάνουμε θεραπεία, δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Δεν θα ήθελα να το είχε περάσει αυτή την δύσκολη περίοδο» ανέφερε βουρκωμένος:

Αναφορικά με το βιβλίο που έγραψε για εκείνη, ο Λάκης Λαζόπουλος τονίζει: «Τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί το ξέρεις όλο. Όταν το ζεις, το ζεις αποσπασματικά. Όταν το γράψεις είσαι αναγκασμένος να θυμηθείς πολλά πράγματα, πιθανώς που και να μην τα ήθελες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:44