search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:42
MENU CLOSE

Δίκη Γιάννη Μακρή: Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη δολοφονία

03.09.2020 12:09
Δίκη Γιάννη Μακρή: Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη δολοφονία - Media

 

Με λόγια παρηγοριάς προς τη χήρα του Γιάννη Μακρή αλλά και πλήρη άρνηση της κατηγορίας, συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, με την απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου για τη δολοφονία του Ελληνο-Αυστραλού επιχειρηματία.

«Λυπάμαι για την απώλειά σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η Αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο», είπε μεταξύ άλλων, στρεφόμενος προς την Βικτώρια Καρύδα, χήρα του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή.

Ο 36χρόνος κατηγορούμενος επικαλέστηκε στην απολογία του την ίδια επιχειρηματολογία που ανέπτυξε ο αδερφός του, υποστηρίζοντας ότι ήρθαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2018, προκειμένου να δουν πως μπορούν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Για την ημέρα και την ώρα της δολοφονίας του επιχειρηματία (σ.σ Οκτώβριος 2018) ανέφερε πως βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άρρωστος, μαζί με μία παιδική του φίλη.

«Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένειά του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα» είπε κλείνοντας την απολογία του. Την Τρίτη, η σκυτάλη θα περάσει στον εισαγγελέα της έδρας ο οποίος θα κάνει την πρότασή του επί της ενοχής ή όχι των δύο κατηγορουμένων.

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28