search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:00
MENU CLOSE

«Μετωπική» Χατζή-Κυρανάκη για την εργασιακή εμπειρία του βουλευτή (Audio)

03.09.2020 13:37
«Μετωπική» Χατζή-Κυρανάκη για την εργασιακή εμπειρία του βουλευτή (Audio) - Media

 

Ένας πραγματικά εντυπωσιακός διάλογος εξελίχθηκε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, στον ρ/σ Alpha, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του κυβερνόντος κόμματος για την ανεργία των νέων, που προκάλεσαν πραγματική θύελλα αντιδράσεων.

Όπως σημειώνει η efsyn.gr, o T. Χατζής ρώτησε: «Πού έχετε δουλέψει κ. Κυρανακη;» για να απαντήσει ο βουλευτής της ΝΔ ότι «δουλεύω από τα 19» και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

  • Χατζής: Ναι, πού;
  • Κυρανάκης: Φτιάχνω ιστοσελίδες
  • Χατζής: Είστε προγραμματιστής;
  • Κυρανάκης: Όχι. Δεν προγραμματίζω.
  • Χατζής: Τότε;
  • Κυρανάκης: Ελάτε μια μέρα να σας δείξω. Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει και όλοι μου οι συνεργάτες τους οποίους εάν θέλετε να τους καλέσετε στην εκπομπή να ρωτήσετε εάν ήμουν και συνεπής και καλός στη δουλειά μου. Έτσι γνωρίστηκα και με τον κύριο Μητσοτάκη
 
Ακολουθεί σχόλιο του δημοσιογράφου που εξαγριώνει τον βουλευτή: «Με έβαλε στη λίστα, μου έκανε ρουσφέτι, αυτό εννοείτε;» του λέει ο κ. Κυρανάκης, «ξέρω γω» η απάντηση του Τάκη Χατζή.
 
«Τι είναι αυτά που λέτε, σοβαρά μιλάτε;» αντιδρά ο κ. Κυρανάκης με τον Τάκη Χατζή να σημειώνει με νόημα: «Στο τέλος αυτής της συζήτησης ο κόσμος θα βγάλει τα συμπεράσματά του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55