28/11/2020 08:17:09

Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου: «Το πρόβλημα το έχεις εσύ»

Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου: «Το πρόβλημα το έχεις εσύ» - Media

 

Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να εξοργίσει την Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth καθώς δεν πίστευε όσα άκουγε. Συγκεκριμένα στην γραμμή βγήκε ο Ιάκωβος ο οποίος ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του έχει κάνει αλλαγή φύλου και το έμαθε τυχαία από εξετάσεις αίματος. Όσο η συζήτηση περνούσε, φαινόταν ότι κάποια πράγματα δεν έδεναν στην ιστορία καθώς ο Ιάκωβος δεν έδινε πειστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της Σοφίας.

Οι αόριστες κι άστοχες απαντήσεις έκαναν την ίδια να υποψιαστεί ότι πρόκειται για τρολάρισμα. Στο τέλος του είπε ότι ο ίδιος έχει το πρόβλημα αφού δεν ανίχνευσε για πέντε χρόνια στοιχεία της συντρόφου του. «Η Λουκία σου δεν φταίει σε τίποτα. Ιάκωβε, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό σου γιατί εδώ και πέντε χρόνια δεν ανίχνευσες βασικά στοιχεία της συντρόφου σου. Από εμένα είσαι άκυρος. Σε κλείνω και θα μιλήσουν οι άλλες φίλες μου που είναι πιο correct».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.