search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπακογιάννης για Βοτανικό

03.09.2020 17:16
Στις 14 Σεπτεμβρίου ανοίγει τα χαρτιά του ο Μπακογιάννης για Βοτανικό - Media

 

Θέμα λίγων ημερών είναι οι πρώτες τοποθετήσεις του Κώστα Μπακογιάννη για το θέμα του Βοτανικού, πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το panathinaikos24, αν δεν αλλάξει κάτι στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένονται τα… επίσημα από τον δήμο Αθηναίων για τη διπλή ανάπλαση και το γηπεδικό ζήτημα στον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα, σας μεταφέραμε τις πληροφορίες για τις συνεχείς συσκέψεις του Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και την υπεραισιοδοξία των στενών συνεργατών του για θετική και οριστική εξέλιξη.

Η πρώτη τοποθέτηση του Κώστα Μπακογιάννη έπειτα από καιρό και ενόψει των ανακοινώσεων θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου. Τότε είναι προγραμματισμένο το επόμενο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας και ο το θέμα θα μπει σίγουρα στην ημερήσια διάταξη. Συνεπώς, ο κ. Μπακογιάννης θα είναι προετοιμασμένος και έτοιμος για να τοποθετηθεί με… φρέσκα και κατά πάσα πιθανότητα ευχάριστα νέα για τον Βοτανικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:56