search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:16
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Να σοβαρευτεί η κυβέρνηση και να ξεκαθαρίσει το μπάχαλο των τελευταίων ωρών – Εκτίθεται διεθνώς η χώρα»

03.09.2020 20:04
ΣΥΡΙΖΑ: «Να σοβαρευτεί η κυβέρνηση και να ξεκαθαρίσει το μπάχαλο των τελευταίων ωρών - Εκτίθεται διεθνώς η χώρα» - Media

 

«Για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα ο ελληνικός λαός μαθαίνει μέσω τρίτων για πρωτοβουλίες διαλόγου με την Τουρκία στις οποίες συμμετέχει η Ελλάδα. Επιπλέον, παρακολουθεί τη χώρα να εκτίθεται διεθνώς, διαψεύδοντας με κυβερνητικές διαρροές τον ΓΓ του ΝΑΤΟ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Η Κυβέρνηση οφείλει πρώτα απ’ όλα να σοβαρευτεί και να ξεκαθαρίσει το μπάχαλο που παρακολουθούμε που ζημιώνει τα συμφέροντα της χώρας», επισημαίνει και συνεχίζει:

«Δεύτερον, να διευκρινίσει εάν η μεσολάβηση του ΓΓ του ΝΑΤΟ εντάσσεται σε κάποια εθνική στρατηγική ή τουλάχιστον για ποιον λόγο και με ποιους όρους την αποδέχτηκε. Τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε την ανοχή που έχει επιδείξει το ΝΑΤΟ στην τουρκική επιθετικότητα και ενώ το τουρκικό ερευνητικό σκάφος OrucReis παραβιάζει συστηματικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα νότια του Καστελόριζου και της Ρόδου.

Κυρίως, όμως, η κυβέρνηση οφείλει να μας εξηγήσει επιτέλους πώς μπορεί να διαμορφωθεί η εθνική συναίνεση που όψιμα επικαλείται, όταν η αντιπολίτευση ενημερώνεται εκ των υστέρων και από τρίτους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15