search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:59
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή: Μύθος η συμφωνία των 150 εκατ. του Neflix με Χάρι και Μέγκαν

04.09.2020 12:45
Απόλυτη ανατροπή: Μύθος η συμφωνία των 150 εκατ. του Neflix με Χάρι και Μέγκαν - Media
 
Για συμφωνία πολλών εκατομμυρίων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix, που άγγιζε ακόμη και τα 150 εκατ. δολάρια έκαναν λόγο οι αναφορές στην αρχή του μήνα. Σύμφωνα με πηγές η συμφωνία προέβλεπε πως το ζευγάρι θα μπορούσε να δημιουργεί περιεχόμενο ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές και παιδικά προγράμματα.
 
Ωστόσο, τώρα νέες πληροφορίες θέλουν τη συμφωνία αυτή να αποφέρει πολύ λιγότερα από 150 εκατομμύρια. Κορυφαίος ατζέντης του Χόλιγουντ είπε ότι θα εκπλησσόταν αν η συμφωνία τους αποφέρει περισσότερα από 2 εκατ. δολάρια το έτος. Άλλες πηγές του Χόλιγουντ συμφώνησαν και υπογράμμισαν ότι το ζευγάρι δεν θα είναι δημιουργοί περιεχομένου αλλά παραγωγοί.
 
Υποψήφιος για Όσκαρ παραγωγός είπε, σύμφωνα με το Page Six, ότι το Χόλιγουντ έχει να κάνει με “συγκρίσεις”, δηλαδή υπάρχουν “συγκρίσιμοι μισθοί στη βιομηχανία του θεάματος”. “Αν εγώ ήμουν ο ατζέντης τους, θα είχα ζητήσει από το Netflix τα λεφτά των Ομπάμα, όχι το ποσό ενός επιτυχημένου παίκτη του Χόλιγουντ” φέρεται να είπε ο παραγωγός.
 
Δεν αναφέρεται πόσα λεφτά πήραν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα με τη συμφωνία τους με το Netflix ή πόσα χρόνια διαρκεί το συμβόλαιο του Χάρι και της Μέγκαν. Θα ιδρύσουν εταιρεία παραγωγής που ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί η ονομασία της.
 
Στο μεταξύ όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει ενημερωθεί γι αυτήν τη συμφωνία, αν και κατά το Megxit είχε οριστεί πως χρειάζεται “βασιλική βούλα” σε οποιαδήποτε εμπορική επιχείρηση. Πηγή των Ανακτόρων σημειώνει πως κάθε συμφωνία υπόκειται σε συζήτηση και τώρα αρμόδιοι κοντά στη βασίλισσα θα εξετάσουν τη συμφωνία με το Netflix, για την οποία το ζευγάρι δεν ενημέρωσε το Παλάτι.
 
Όπως σημειώνεται, υπάρχουν ερωτήματα για το πώς θα φανεί στους Βρετανούς φορολογουμένους ότι οι Σάσεξ υπογράφουν συμφωνίες εκατομμυρίων και στοχεύουν στον προσπορισμό κέρδους όταν οι ίδιοι δεν έχουν ξεπληρώσει τα 2,4 εκατ. λίρες για την ανακαίνιση του Φρόγκμορ για την οποία επιβαρύνθηκαν οι ίδιοι.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24