search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Λευκός Αμερικανός στρατιώτης γρονθοκοπεί μαύρο άνδρα τον ρίχνει κάτω και κάθεται στο στήθος του μέχρι να έρθει η αστυνομία (Video)

04.09.2020 13:36
Λευκός Αμερικανός στρατιώτης γρονθοκοπεί μαύρο άνδρα τον ρίχνει κάτω και κάθεται στο στήθος του μέχρι να έρθει η αστυνομία (Video) - Media

 

Τα περιστατικά βίας απέναντι σε αφροαμερικάνους δεν έχουν σταματημό στις ΗΠΑ. Μετά τους αστυνομικούς τώρα τη σκυτάλη πήραν και οι στρατιώτες. Στο Μπαφαλο η κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα με στρατιωτικά ρούχα και καπέλο να γρονθοκοπεί έναν μαύρο, να τον ρίχνει κάτω και να κάθεται στο στήθος του μέχρι να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο η πράξη αυτή εξαγρίωσε άλλους μαύρους που πλησίαζαν τον ντυμένο στρατιώτη άνδρα και επιτακτικά του ζητούσαν το λόγο. Μάλιστα κάποια στιγμή έφτασε ο πατέρας του θύματος ο οποίος καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι και βαστούσε ένα ρόπαλο. 
Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες ο μαύρος είναι γνωστός στην περιοχή. Πρόκειται για άνδρα με νοητικό πρόβλημα ο οποίος δεν πειράζει ποτέ κανένα και είναι άκακος. Ο άνδρας αυτός έκανε το λάθος να ακουμπήσει το αυτοκίνητο του στρατιώτη, ο οποίος εξαγριωμένος άρχισε να τον γρονθοκοπεί. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:24