search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Μητέρα κουβαλούσε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε σακούλα για τα ψώνια – Η στιγμή της σύλληψης της από αστυνομικούς (Video)

04.09.2020 15:46
Μητέρα κουβαλούσε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε σακούλα για τα ψώνια – Η στιγμή της σύλληψης της από αστυνομικούς (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Κίεβο και όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν η αστυνομία σταμάτησε μια γυναίκα που βαστούσε μια σακούλα που βάζουμε τα ψώνια. 
Οι αστυνομικοί μέσα από τη σακούλα έβγαλαν ένα φασκιωμένο νεογέννητο μωράκι και συνέλαβαν τη γυναίκα που ήταν η μητέρα του παιδιού. Όπως είπαν οι περαστικοί κανείς δεν είχε καταλάβει ότι η γυναίκα κουβαλάει στην τσάντα ένα μωράκι.


Μάλιστα κάποιοι είπαν ότι καθώς περπατούσε την άκουσαν να σιγοτραγουδάει ένα νανούρισμα. Ο άνδρας που ενημέρωσε την αστυνομία είπε: «Είδα τη γυναίκα που είχε μια παράξενη συμπεριφορά και την ακολούθησα. Κάποια στιγμή άκουσα κλάμα από μωρό το οποίο προερχόταν από τη σακούλα που κουβαλούσε. Τότε ενημέρωσα την αστυνομία. Αρχικά φοβήθηκα ότι είχε απαγάγει το μωρό και το είχε κρύψει στην τσάντα.
Όταν έφτασε η αστυνομία διαπίστωσε ότι η 29χρονη γυναίκα δεν είχε απαγάγει το μωρό και ότι ήταν η μητέρα του. Τη συνέλαβαν και της επέβαλλαν χρηματικό πρόστιμο όμως για παραμέληση ανηλίκου. 


Μέσα στην τσάντα όλα ήταν βρεγμένα επειδή είχε σπάσει κάποιο μπουκάλι ενώ η θερμοκρασία τη στιγμή του συμβάντος μέσα στη σακούλα ήταν 30 βαθμοί. Το μωράκι κινδύνευε και οι αστυνομικοί το πήγαν στο νοσοκομείο όπου και παραμένει χωρίς να διατρέχει κίνδυνο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27