search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:23
MENU CLOSE

Απίστευτη πρόκληση Τσελίκ: «Βάρβαρο και φασιστικό να στοχοποιούνται υπάλληλοι του πρακτορείου Anadolu στην Ελλάδα»

04.09.2020 16:36
«Βγάζει γλώσσα» ο Τσελίκ: Η Ευρώπη μας έχει ανάγκη - Media
 
Μοιάζει σουρεαλιστικό, αλλά ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, το οποίο έχει πραγματικά θλιβερό ρεκόρ καταπίεσης και ισοπέδωσης της ελευθερίας της ενημέρωσης να δίνει… μαθήματα δημοκρατίας στην Ελλάδα, για θέματα τύπου.
 
Κι όμως, ο Ομέρ Τσελίκ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, εξαπέλυσε ανοίκεια επίθεση στην Ελλάδα μέσω Twitter, με αφορμή το θεμα που παρουσίασε το CNN Turk από το Καστελόριζο, κατά το οποίο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, αναφέρθηκε στη «στοχοποίησή» του ιδίου και του συνεργάτη του φωτογράφου, από ελληνική ιστοσελίδα που τους χαρακτήρισε «πράκτορες της τουρκικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT)».
 
«Είναι βάρβαρο και φασιστικό να στοχοποιούνται υπάλληλοι του πρακτορείου Anadolu στην Ελλάδα. Είναι απαράδεκτο για τις Ελληνικές αρχές να αφήνουν να περάσει αυτό το θέμα. Οι ελληνικές αρχές πρέπει να καταστήσουν σαφές αν υποστηρίζουν φασίστες ή την ελευθερία του Τύπου» δήλωσε αρχικά ο Τσελίκ.
 
Συμπλήρωσε, δε, ότι «οι ελληνικές Αρχές πρέπει να βρουν τους φασίστες και να κάνουν όσα είναι απαραίτητα. Αποτελεί υποχρέωση της Ελλάδας να εκθέσει το συγκεκριμένο περιστατικό και να αποτρέψει την επανάληψή του».
 

Πληροφορίες: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:23