search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:56
MENU CLOSE

Η τηλεθέαση ξαναμπήκε στο σπίτι του Big Brother – Ελαφρώς πεσμένη

05.09.2020 07:29
ΕΣΡ: Σχηματίστηκε φάκελος για τον άγριο καβγά στο σπίτι του Big Brother - Media

 

Το πρώτο… ζωντανό Live του Big Brother πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι γεγονός.

Σε μια εκπομπή που ολοκληρώθηκε 10 λεπτά πριν από τη μία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε πραγματικά στις οθόνες μας και ο Χάρης Βαρθακούρης προσπάθησε να διαχειριστεί την πρώτη του ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση.

Οι παίκτες χαλαροί στο σπίτι, κάποιες φορές πετούσαν και τα… γαλλικά τους τα οποία περνούσαν κανονικά στον αέρα και μέχρι το τέλος της βραδιάς αποχαιρέτησαν τον Jay και υποδέχτηκαν τον Βλαδίμηρο, τη Βασιλική και τον δίδυμο αδελφό του Χρήστου, τον Παναγιώτη. Τι συνέβη αυτή τη φορά με την τηλεθέαση του Big Brother;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το reality του ΣΚΑΪ σημείωσε ποσοστό 27,5% στο γενικό και 25,2% στο δυναμικό κοινό. Το show έφτασε σε τέταρτο έως το 35,5%. Τα ποσοστά παρουσιάζουν μια μικρή πτώση από τα αντίστοιχα του περασμένου Σαββάτου. Ωστόσο, το Big Brother μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ο ανταγωνισμός παραμένει ακόμα σε καλοκαιρινή διάθεση, δηλαδή, έπαιξε χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:53