search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:35
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: Και αεροδιακομιδές με κορωνοϊό στην Αθήνα

05.09.2020 13:00
Μυτιλήνη: Και αεροδιακομιδές με κορωνοϊό στην Αθήνα  - Media

 

Δυο κρίσιμα περιστατικά – ασθενείς με κορωνοϊό- μεταφέρονται σήμερα από τη Μυτιλήνη στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπισθούν από εξειδικευμένους πνευμονολόγους. 

Δεδομένου του ότι τρεις από τις τέσσερις θέσεις ΜΕΘ που μπορούν να διατεθούν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό είναι κατειλημμένες, και επειδή η κατάσταση των δυο ασθενών είναι κρίσιμη και πιθανά να χρειασθούν νοσηλεία σε ΜΕΘ, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή στην Αθήνα.

Και οι δυο ασθενείς είναι σχετικά νέοι. 

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης εκτός από τους ασθενείς που είναι στη ΜΕΘ και τους δυο που μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, νοσηλεύονται 21 ασθενείς σε θαλάμους της μονάδας λοιμώξεων και των παθολογικών κλινικών που έχουν μετατραπεί σε μονάδα covid 19. Στο σύνολο τους προέρχονται από το κύμα της πανδημίας που εκδηλώθηκε μετά τη 12η Αυγούστου και έχει δώσει μέχρι τώρα 113 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Πέντε από αυτά έχουν πεθάνει.

Πηγή: stonisi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:31