search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Τρεις οι νεκροί τις τελευταίες ώρες – Κατέληξε άνδρας στη Μυτιλήνη

06.09.2020 11:56
Κορωνοϊός: Τρεις οι νεκροί τις τελευταίες ώρες - Κατέληξε άνδρας στη Μυτιλήνη - Media

 

Ένα ακόμα θύμα κορωνοϊού προστέθηκε στη λίστα της χώρας μας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών από την πανδημία στους 283. Πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα που νοσηλευόταν από τις 15 Αυγούστου στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποκείμενα νοσήματα. 

Το lesvospost αναφέρει ότι είναι το όγδοο θύμα του κορονοϊού στη Λέσβο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, τρεις ασθενείς με κορονοϊό διακομίστηκαν από τη Λέσβο σε νοσοκομεία των Αθηνών, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης τους, εκ των οποίων οι δυο διασωληνωμένοι. Άλλοι δύο ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται στην εντατική του Βοστάνειου νοσοκομείου.

Νωρίτερα δύο συνάνθρωποί μας, που φιλοξενούνταν στις πολύπαθες δομές αυτές των οίκων ευγηρίας, κατέληξαν από τον κορονοϊό. Τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τη ζωή της μια 92χρονη από τον οίκο ευγηρίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η 92χρονη κατέληξε στις 1.15 τα ξημερώματα από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε έδαφος λοίμωξης από κορονοϊό, στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Είχε υποκείμενα νοσήματα όπως σακχαρώδη διαβήτη, άνοια και οστεοαρθρίτιδα. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα από το συγκεκριμένο γηροκομείο.

Στις 5:30 τα ξημερώματα κατέληξε άλλη μια γυναίκα, ηλικίας 75 ετών από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι, στην κλινική Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε έδαφος λοίμωξης Covid. Είχε υποκείμενα νοσήματα όπως καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Πρόκειται για τον 24ο νεκρό από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, που έχει χτυπηθεί όσο καμία άλλη δομή στη χώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:56