08/12/2019 15:04:04
9.10.2009

Πολεμικός παιάνας από «Πυρήνες» και «Φράξια»

Σύμφωνα με τα τσακάλια της αντιτρομοκρατικής, η προκή­ρυξη με την οποία έγινε η ανάληψη της ευθύνης για το βομβιστικό χτύπημα κατά Καραμανλή, αλλά και για την ανατίναξη του μηχανισμού έξω από την πόρτα του σπιτιού της Κατσέλη, μοιάζει περισσότερο με κείμενο της... «Σέχτας Επανα­στατών», παρά με τα μέχρι τώρα δημοσιοποιημένα μανιφέστα της οργάνωσης.

Προαναγγέλλουν με ανατριχιαστι­κό τρόπο και φρασεολογία τυφλά μαζικά αιματηρά χτυπήματα δη­λώνοντας ότι «θα παίξουμε ρώσικη ρουλέτα με το ρεβόλβερ της ζωής στα χέρια μας» τοποθετώντας μπρο­στά στην κάννη των όπλων που απει­λούν ότι θα πάρουν, αστυνομικούς, δημοσιογράφους, εισαγγελείς και ανακριτές, αλλά και την κοινωνία, «που χαμογελούσε χαιρέκακα θεω­ρώντας πως μας ξεφορτώθηκε για να κοιμάται ήσυχη χωρίς ενοχές κι ανασφάλειες»...

«Ξεφορτωθήκαμε από τις απο­σκευές μας οτιδήποτε μας κρατάει πίσω. Ψόφιες σχέσεις, υποτονικές καταστάσεις, καθωσπρεπισμούς, συμβάσεις, μόνιμες επαναλήψεις και ξεχυνόμαστε σε μια άγρια πε­ριπλάνηση με τα πνευμόνια μας να πάλλονται στους ξέφρενους ρυθ­μούς της πιο ανείπωτης ανταρσίας».

Λίγο παρακάτω κλιμακώνεται από τον συντάκτη η επίθεση και τα δριμύτατα κατηγορώ κατά της παθητικής κοινωνίας, με μια φράση που ηχεί σαν προανάκρουσμα επι­κείμενης ανθρωποσφαγής. «Αυτή η ηλίθια μάζα που θυμίζει ταινία με ζωντανούς νεκρούς, δε μπορεί παρά να είναι στόχος. Δεν μας συγκινεί ο αριθμός του πλήθους, η παρουσία νέων και γέρων ανθρώπων, ανδρών ή γυναικών»...

Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία αναφορά δεν είναι παρά οίστρος της στιγμής...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.