search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:17
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ: Θλίψη για την απώλεια του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου

06.09.2020 17:26
Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ Χίος και Χαραλαμπόπουλος - Media

 

«Μέρα μεγάλης θλίψης η σημερινή για την ελληνική δημοσιογραφία καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο συνάδελφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος, μετά από μακρόχρονη ασθένεια». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Χρίστου Χαραλαμπόπουλου η ΕΣΗΕΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Ένωση αναφέρει ακόμα:

«Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1962. Σπούδασε στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου καθώς και στη δημοσιογραφική σχολή της Λιλ στη Γαλλία. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από το περιοδικό «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» το 1983. Στη συνέχεια εργάστηκε στον Ρ/Σ «ΔΙΑΥΛΟΣ 10», στην εφημ. «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ», το περιοδικό «ΕΝΑ», το πρακτορείο ειδήσεων «ΑΚΗΜΜΕ», στη «ΝΕΤ», το περιοδικό «ACCOUNT», στην  εφημερίδα «ΕΞΟΥΣΙΑ», στον Ρ/Σ «PLANET», στο περιοδικό «ΕΙΚΟΝΕΣ», στις αθλητικές εφημερίδες «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ», «GOAL NEWS», «SPORTIME», το περιοδικό «ACTIVE», ενώ υπήρξε πρωτεργάτης της εφημ. «SPORTDAY» και του «SUPERSPORT FM», όπου εργάστηκε έως το τέλος της ζωής του. Επιπλέον, από το 1991 έως το 2001 ήταν συνεργάτης του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Παράλληλα, είχε πλούσιο συγγραφικό έργο ενώ μετάφρασε και επιμελήθηκε πλήθος βιβλίων.

Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος έδωσε μια πολύχρονη άνιση μάχη. Παρά το σύντομο βίο του αφήνει μεστό έργο, ενώ τα άρθρα του υπήρξαν καίρια και ουσιαστικά. Γνώστης των αθλητικών θεμάτων αλλά και του κοινωνικού γίγνεσθαι με την αρθρογραφία του προβλημάτισε και επεσήμανε τα κακώς κείμενα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και αποχαιρετά τον εξαίρετο συνάδελφο, ο οποίος υπήρξε παράδειγμα ευγένειας, αντοχής και καλοσύνης.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15