search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:25
MENU CLOSE

Οι Metallica διασκευάζουν το «Nothing Else Matters» για ταινία της Disney

07.09.2020 07:11
Οι Metallica διασκευάζουν το «Nothing Else Matters» για ταινία της Disney - Media

 

Η ορχηστρική γοητεία των Metallica συνεχίζεται πέρα από την τρέχουσα κυκλοφορία του «S & M2», καθώς η μπάντα συνεργάζεται τώρα με τον Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ (James Newton Howard) για να ηχογραφήσει ένα ορχηστρικό κομμάτι για την επερχόμενη ταινία της Disney, «Jungle Cruise».

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Collider, το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον φημισμένο συνθέτη ταινιών σε μια ορχηστρική έκδοση του «Nothing Else Matters» που θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ταινία.

Σύμφωνα με τον ντράμερ του συγκροτήματος Λαρς Ούλριχ (Lars Ulrich), η εμφάνιση του «Nothing Else Matter» στο «Jungle Cruise» οφείλεται στον πρόεδρο παραγωγής της Disney, Σον Μπέιλι (Sean Bailey), ο οποίος είναι λάτρης της rock.

«Είναι παλιός λάτρης της rock και γενικά ένας από τους καλύτερους, φιλικότερους, πιο γενναιόδωρους και ζεστούς ανθρώπους που θα βρεις στη μουσική βιομηχανία.

Νομίζω ότι πάντα ήταν οπαδός των Metallica, και στην πορεία έχουμε γνωριστεί καλά.

Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε μεγάλοι λάτρεις της Disney, οπότε υπάρχει μια σπουδαία φιλία εκεί, και πάντα έψαχνε για κάτι που να ταιριάζει, ώστε να συνεισφέρουν οι Metallica σε κάποιο project τους», είπε ο ντράμερ.

Και πρόσθεσε: «Ταίριαξε πολύ καλά, με το Σον να ηγείται και τον Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ με το βιογραφικό του, και όσα έχει κάνει.

Ο Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ, ο άνθρωπος, ο μύθος, ο απόλυτος θρύλος!

Αν αναλογιστεί κανείς τι έχει κάνει, είναι τεράστια τιμή να το κάνουμε αυτό μαζί του, και περιμένουμε να το ακούσει ο κόσμος με ενθουσιασμό.

Είναι μια ενδιαφέρουσα μορφή του τραγουδιού γιατί είναι κάπως -και δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά- αλλά είναι μια πολύ ασυνήθιστη μορφή, γιατί παίζουμε το Nothing Else Matters με τη δική του εκδοχή».

«Γράψαμε το τραγούδι, αλλά το πήρε και το αναδόμησε για να ταιριάξει με κάτι συγκεκριμένο στην ταινία -και προφανώς δεν πρόκειται να φανερώσω κάτι γι’ αυτό- αλλά μετά πήραμε εν μέρει τη δική του εκδοχή.

Νομίζω ότι αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ειπωθούν», κατέληξε ο Ούλριχ.

Το «Jungle Cruise» σκηνοθετεί ο Ζομ Κολέ Σερά (Jaume Collet-Serra), ενώ πρωταγωνιστές είναι οι Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson) και Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt).

Η ταινία, και μαζί το νέο ορχηστρικό «Nothing Else Matters», αναμένεται στις 30 Ιουλίου 2021, ύστερα από τη φετινή της αναβολή λόγω της πανδημίας.

Πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:23