search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56
MENU CLOSE

Νέο βήμα για Χάρι και Μέγκαν: Ένα ντοκιμαντέρ – φόρος τιμής για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα

07.09.2020 07:31
Νέο βήμα για Χάρι και Μέγκαν: Ένα ντοκιμαντέρ - φόρος τιμής για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Media

 

Σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια προχωρούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, από τις ΗΠΑ, όπου πλέον έχουν εγκατασταθεί μόνιμα μετά το Megxit. Μετά την υπογραφή συμφωνίας ύψους 150 εκατ. δολαρίων με το  Netflix, το ζεύγος σκέφτεται να ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής ταινιών, ντοκιμαντέρ και παιδικών προγραμμάτων, ενώ δεν αποκλείει και την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που «έφυγε» πρόωρα σε ηλικία 36 ετών, μετά από τροχαίο στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997.

Ανώνυμες πηγές από το παλάτι μίλησαν στον βρετανικό Τύπο για τα νέα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν, εκφράζοντας τον φόβο πως ένα ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα από αυτούς τους δύο θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού με το παλάτι, τη στιγμή που ήδη έχει επέλθει ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των δυο αδερφών.

«Οι Σάσεξ συζητούν τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για την ιστορία της οικογένειας της πριγκίπισσας Νταϊάνα και την κληρονομιά (που αυτή άφησε πίσω της). Η συζήτηση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο αλλά φαίνεται πως αυτό είναι δυνατόν να συμβεί. Θα λειτουργήσει ως φόρος τιμής στη Νταϊάνα και θα είναι βασισμένο στο απίστευτο φιλανθρωπικό έργο που αυτή έχει προσφέρει. Το Netflix, επίσης, θα ήθελε πολύ ένα ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα και είναι κάτι που το προωθεί», δήλωσε πηγή από το παλάτι.

Όμως, καθώς η σχέση των δύο γιών της «αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού» είναι πλέον «ψυχρή», η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έχουν μια δύσκολη σχέση και δεν έχουν μιλήσει εδώ και τρεις μήνες. Αυτά τα σχέδια θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν επιπλέον εχθρότητα. Αν αυτό συμβεί (το ντοκιμαντέρ) ο Ουίλιαμ θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα το μάθει».

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα και το φιλανθρωπικό της έργο, τον αγώνα της ενάντια στη φτώχεια και την καταπολέμηση του Aids θα ήταν μεγάλη επιτυχία για το Netflix, που απαριθμεί 192 εκατ. συνδρομητές σε όλο τον κόσμο με τα 12 εξ αυτών να είναι Βρετανοί ενώ τα κέρδη του το περασμένο έτος ανήλθαν στα 1,91 δισ. ευρώ.

Όπως και να έχει, τον τελευταίο λόγο για το νέο επαγγελματικό εγχείρημα του Χάρι και της Μέγκαν θα τον έχει το παλάτι, έστω και αν το ζευγάρι έχει μετακομίσει πολύ μακριά.

Η βασιλική οικογένεια και οι αξιωματούχοι του παλατιού αναμένεται να λάβουν υπόψη τις αντιδράσεις του βρετανικού λαού για το νέο επαγγελματικό αυτό βήμα του ζευγαριού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56