search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Πρεμιέρα με… Γιώργο Λιάγκα έκανε η Φαίη Σκορδά – Η ανασκόπηση στα παλιά (Video)

07.09.2020 08:09
Πρεμιέρα με... Γιώργο Λιάγκα έκανε η Φαίη Σκορδά - Η ανασκόπηση στα παλιά (Video) - Media

 

Με μια ανασκόπηση στα προηγούμενα χρόνια έκανε πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, επιλέγοντας ουσιαστικά το πρώτο πλάνο που θα δουν οι τηλεθεατές να είναι με τον Γιώργο Λιάγκα, αν και το πλάνο ήταν από την πρεμιέρα του 2013.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 παρακολούθησε καθισμένη σε μια καρέκλα την σύντομη ανασκόπηση, ενώ στη συνέχεια καλωσόρισε τους τηλεθεατές!

Έπειτα, η Φαίη Σκορδά παρουσίασε την ανανεωμένη παρέα που θα την πλαισιώνει. Ο λόγος για τον πιστό της συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Δημήτρη Μοθωναίο και την Κόνι Μεταξά.

«Καλημέρα για μία ακόμα χρονιά, εδώ στον ΑΝΤ1. Είναι η όγδοη χρονιά και σκεφτόμουν, ενώ έβλεπα το βίντεο, όταν είχαμε πρωτοφτάσει εδώ, όταν είχαμε πρωτοέρθει στην πρώτη μας χρονιά, ήμουν έγκυος τον Δημήτρη θυμάμαι. Πραγματικά κάθε χρονιά σημαίνει για μένα διαφορετικά πράγματα. Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για φέτος μετά από ένα περίεργο καλοκαίρι για όλους μας. Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που ήθελα να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου, σε εσάς, στην οικογένεια του ΑΝΤ1 και την οικογένεια του Πρωινού» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της λόγια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50