search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:25
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα έχει τη χαμηλότερη ύφεση από τις μεσογειακές χώρες (Video)

07.09.2020 08:15
Γεωργιάδης: Βγάζει «λάδι» την εκκλησία για τα Θεοφάνεια - «Μην είμαστε άδικοι, έβαλε πλάτη» (Audio) - Media

 

Τη χαμηλότερη ύφεση, «δηλαδή την καλύτερη οικονομική επίδοση», για το β’ τρίμηνο του 2020 από όλες τις μεσογειακές χώρες έχει η Ελλάδα σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

«Παρά τις αρχικές προβλέψεις ότι η χώρα μας θα είχε τη μεγαλύτερη ύφεση στην ευρωζώνη, φαίνεται ότι η ύφεση θα είναι μονοψήφια και κάτω του 8%», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης το πρωί της Δευτέρας σε εκπομπή της ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε, «η Ελλάδα συγκρινόμενη ως προς τις οικονομικές επιδόσεις του β’ τριμήνου του 2020 των άλλων μεσογειακών χωρών, είχε τη χαμηλότερη ύφεση, δηλαδή την καλύτερη οικονομική επίδοση από όλες», πρόσθεσε ο Α. Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε ο υπουργός, η κυβέρνηση ετοιμάζει σειρά νέων μέτρων για να απορροφήσουμε τους κραδασμούς των απωλειών στον τουρισμό.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις ότι η χώρα μας θα είχε τη μεγαλύτερη ύφεση στην ευρωζώνη, φαίνεται ότι η ύφεση θα είναι μονοψήφια και κάτω του 8%, υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Από τις έξι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:25