search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Αχτσιόγλου και Βορίδης κατά του Big Brother στο πρωινό του ΣΚΑΪ (Video)

07.09.2020 09:23
Αχτσιόγλου και Βορίδης κατά του Big Brother στο πρωινό του ΣΚΑΪ (Video) - Media

 

Για τις απαράδεκτες δηλώσεις παίκτη του Big Brother περί βιασμού τοποθετήθηκαν στον αέρα της εκπομπής “Σήμερα”, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Μάκης Βορίδης, καταδικάζοντας ένα τέτοιο περιεχόμενο από τον σταθμό.

«Χθες έγινε ένα εξαιρετικά καταδικαστέο περιστατικό στην εκπομπή Big Brother που προβάλλεται από τον συγκεκριμένο σταθμό. Ένα περιστατικό αναπαραγωγής κουλτούρας βιασμού και πρόκλησης εγκληματικής ενέργειας, απολύτως καταδικαστέο. Νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη ο σταθμός να έχει αποφασίσει τη διακοπή της εκπομπής αυτής, νομίζω ότι το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει. Δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Νομίζω υπάρχει μια ευθύνη συνολική και από τον δικό σας σταθμό, να βλέπει τι περιεχόμενο προβάλει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου με τον Μάκη Βορίδη να συμπληρώνει: “Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αποτελεσματικός έλεγχος περιεχομένου ειδικά σε τέτοιου είδους εκπομπές. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος κι ένας αποτελευσματικός έλεγχος, ώστε αυτά τα άθλια πράγματα που εκστομίστηκαν από τον συγκεκριμένο, να μη βρίσκουν χώρο”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12