search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: «Τέλος το Big Brother από την εκπομπή μου – Όποιος συμμετέχει σε όλο αυτό, είναι σαν συνένοχος» (Video)

07.09.2020 10:17
«Αποδεκατισμένο» σήμερα το Πρωινό: Με τρεις απουσίες βγήκε στον αέρα η εκπομπή – Η εξήγηση της Σκορδά (Video) - Media

Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις περί βιασμού που ειπώθηκαν από παίκτη του Big Brother, τις οργισμένες αντιδράσεις, τις τοποθετήσεις πολιτικών προσώπων αλλά και την αποβολή του παίκτη από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε στην πρεμιέρα της εκπομπής της ότι δε θα προβάλει περιεχόμενο της εν λόγω εκπομπής, παρά τις αρχικές διαθέσεις της ίδιας και των συνεργατών της.

«Είχαμε σκοπό σαν εκπομπή να σχολιάζουμε και να παίζουμε όπως παίζουμε και άλλα προγράμματα άλλων σταθμών, MasterChef, GNTM. Σαφώς, από εδώ και πέρα, ενημερώνω και τους συνεργάτες, αυτό δεν θα γίνει από τη δική μας εκπομπή. Ό,τι έχει να κάνει με το Big Brother και το παιχνίδι που γίνεται μέσα στο σπίτι, τους ανθρώπους που συμμετέχουν, αυτά που λέει ο Μεγάλος Αδελφός, τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των παικτών, εμείς δεν θα έχουμε καμία σχέση και δεν θα κάνουμε καμία αναπαραγωγή και ανάμειξη σε όλο αυτό.

Είναι και προσωπική μου θέση, έχει ξανασυμβεί εδώ στην εκπομπή να πάρουμε τέτοια απόφαση και άλλες φορές. Θεωρώ ότι όποιος συμμετέχει σε όλο αυτό το παιχνίδι και τα πράγματα που τα αφήνουν έτσι τυχαία, είναι σαν να είναι συνένοχος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46