search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:44
MENU CLOSE

Βόσσου κατά Espresso: Ντροπή σας υπάρχει και το ιατρικό απόρρητο (Photo)

07.09.2020 11:17
Βόσσου κατά Espresso: Ντροπή σας υπάρχει και το ιατρικό απόρρητο (Photo) - Media

 

«Βολές» κατά της εφημερίδας Espresso εξαπέλυσε μέσω των social media η Σοφία Βόσσου με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας το οποίο ανέφερε ότι η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συγγενικό περιβάλλον της Βόσσου αναστατώθηκε από τη νοσηλεία της και «πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της». Η εφημερίδα αναφέρει ότι η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.

Το πρωί της Δευτέρας η Σοφία Βόσσου απάντησε στα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα με ανάρτηση που έκανε στον λογαρισμό της στο facebook, αναφέροντας τα ακόλουθα: «Το ότι εγώ πεθαίνω και δεν το ξέρω και το ξέρει η espresso είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε τέτοια δημοσιογραφία στην χώρα μας ένα έχω να πω ας σταματήσει αυτό το βρώμικο παιχνίδι εγώ δεν κρύβω κάτι χειρουργήθηκα μετεγχειρητική κήλη από ένα χειρουργείο πέρσι το Σεπτέμβρη που ‘χα κάνει και έπρεπε να γίνει αυτό το πράγμα και έγινε εσπευσμένα με την έννοια ότι είχα και αναβολές διαφορές από το πρόγραμμα μου λόγω κορονοϊού το κοινοποιώ για να μην ανησυχείτε όλοι φίλοι μου είναι μια χαρά ότι διαβάζετε και είναι ψευδές εκτός του ότι έχω κάνει το χειρουργείο το οποίο ήταν ένα απλό χειρουργείο … ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΞΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ……ΑΥΤΑ …..Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ …….ΕΛΕΟΣ …..ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ ???????????????????ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ»

Επίσης το εν λόγω έντυπο φαίνεται πώς έφτασε από νωρίς το πρωί στα χέρια της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμίας Μάνου, η οποία το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ξέσπασε δημόσια για τις ανακρίβειες που αναφέρει σχετικά με την κατάσταση της υγείας της μητέρας της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:43