search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:07
MENU CLOSE

Ηλεκτρική ρακέτα από αυτές που σκοτώνει κάποιος κουνούπια ανατινάχτηκε στο χέρι συνταξιούχου την ώρα που κυνηγούσε μια μύγα – Καταστράφηκε το σπίτι του

07.09.2020 12:52
Ηλεκτρική ρακέτα από αυτές που σκοτώνει κάποιος κουνούπια ανατινάχτηκε στο χέρι συνταξιούχου την ώρα που κυνηγούσε μια μύγα - Καταστράφηκε το σπίτι του - Media

 

Ο 80χρονος συνταξιούχος από το Νόρτον από το πρωί είχε ξυπνήσει με νεύρα. Μια μύγα πετούσε στην κουζίνα του και δεν τον άφηνε σε ησυχία. Είχε δοκιμάσει να την σκοτώσει με κάθε τρόπο αλλά δεν τα είχε καταφέρει. 
Το ενοχλητικό βούισμα στα αυτιά του, του είχε σπάσει τα νεύρα. Μέχρι που θυμήθηκε την ρακέτα. Μια ρακέτα σαν αυτές του τένις που είχε αγοράσει από έναν υπαίθριο πωλητή και η οποία έχει ηλεκτρικό ρεύμα στα σύρματα της και εξοντώνει μύγες και κουνούπια. 
Με τη ρακέτα στο χέρι και φορώντας τη ρόμπα του ο 80χρονος κυνηγούσε τη μύγα μέσα στο σπίτι. Όταν η μύγα τον παρέσυρε στην κουζίνα εκείνος άρχισε να κουνάει το χέρι του για να τη βαρέσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Κάποια στιγμή έφτασε πολύ κοντά στην συσκευή της κουζίνας η οποία λειτουργούσε με αέριο και το οποίο ο συνταξιούχος είχε ξεχάσει και δεν το είχε κλείσει. Η ρακέτα με τον ηλεκτρισμό ακούμπησε στο μάτι και τότε έγινε μια τεράστια έκρηξη.
Η κουζίνα ανατινάχτηκε και εκσφενδονίσθηκε στο δρόμο αφού πρώτα έσπασε την οροφή του δωματίου. Από την έκρηξη ο συνταξιούχος τραυματίστηκε βαριά στο χέρι και μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:06