search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:26
MENU CLOSE

Χάλασε το τραινάκι του λούνα παρκ και βρέθηκαν με το κεφάλι κάτω στο κενό από μεγάλο ύψος (Video)

07.09.2020 16:47
Χάλασε το τραινάκι του λούνα παρκ και βρέθηκαν με το κεφάλι κάτω στο κενό από μεγάλο ύψος (Video) - Media

 

Το τραινάκι του λούνα παρκ ή αλλιώς rollercoaster είναι ένα είδος τραίνου το οποίο σκαρφαλώνει σε μεγάλα ύψη και μετά βυθίζεται στο κενό κάνοντας γύρους με μεγάλη ταχύτητα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν κάθε στιγμή και ουρλιάζουν από χαρά σε κάθε του μανούβρα. 
Τι γίνεται όμως όταν χαλάσει; Τότε αρχίζουν τα δύσκολα και ειδικά εάν χαλάσει στην κορυφή με τους επιβάτες του ανάποδα. Να είναι καθιστοί και να κρέμονται με το κεφάλι προς τα κάτω. Το περιστατικό συνέβη στο λούνα παρκ Rongchuang στο Wuxi της Κίνας. 
Το βαγόνι χάλασε ακριβώς στη μέση και δεκάδες άνθρωποι κρέμονταν με το κεφάλι προς τα κάτω επί μια ώρα. Και όσο περνούσε η ώρα τόσο δεν εμφανιζόταν η πυροσβεστική. Τελικά το προσωπικό του λούνα παρκ επιδιόρθωσε το τραίνο και κατάφερε να απεγκλωβίσει τον κόσμο.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48