search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:26
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Κρούσματα κορωνοϊού σε παιδικό σταθμό και Γυμνάσιο – Στο σημείο ο ΕΟΔΥ

08.09.2020 08:15
Τρίκαλα: 300άρια πρόστιμα σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ - Media

 

«Συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στα Τρίκαλα για κρούσματα κορονοϊού σε παιδικό σταθμό και Γυμνάσιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr βεβαιώθηκε κρούσμα σε εργαζόμενο σε βρεφονηπιακό σταθμό, καθώς και σε ένα Γυμνάσιο εντός της πόλης των Τρικάλων.

Την ίδια ώρα, οι τοπικές αρχές προσπαθούν με απολύμανση και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων να αντιμετωπίσουν τακρούσματα του covid-19 σε εκπαιδευτικές μονάδες στην πόλη και να «προλάβουν» νέες… δυσάρεστες καταστάσεις.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Λέσχη 97,6» το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου «ο Δήμος Τρικκαίων από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε συνεχή σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Με πιστή τήρηση των προβλεπομένων, των νόμων, των πρωτοκόλλων, έγινε ήδη από το πρωί της Τρίτης, απολύμανση στους χώρους του σχολείου και του βρεφονηπιακού σταθμού. Επίσης γίνεται πρόσθετη ιχνηλάτηση και ειδοποιήθηκαν οι γονείς – κηδεμόνες, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των δύο μονάδων».

Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 14 ημέρες, ενώ και στο Γυμνάσιο ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.

Με νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ θα τηρηθεί κάθε πρωτόκολλο σχετικά με τη λειτουργία των δύο μονάδων.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ακης Αναστασίου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις δύο μονάδες, επιβλέποντας την υλοποίηση των εφαρμοζόμενων μέτρων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:26