search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:56
MENU CLOSE

H Kιμ Καρντάσιαν κάνει υπομονή με τον Κάνι Γουέστ: «Ο γάμος τους χρειάζεται δουλειά» (Photos)

08.09.2020 13:33
H Kιμ Καρντάσιαν κάνει υπομονή με τον Κάνι Γουέστ: «Ο γάμος τους χρειάζεται δουλειά» (Photos) - Media

 

Η Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West συνεχίζουν να παλεύουν για τον γάμο τους παρά το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ προκαλεί τριβές, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το διάσημο ζευγάρι έχει ξεπεράσει την «καταιγίδα» τους τελευταίους μήνες, που προέρχεται από την ασταθή συμπεριφορά του μετά το χαοτικό ντεμπούτο του στο προεδρικό ράλι στη Νότια Καρολίνα, τον Ιούλιο.

Ακούγεται ότι ο 43χρονος Kanye έχει ξοδέψει 6 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα στην προεδρική του εκστρατεία από τότε που το ξεκίνησε μόλις δύο μήνες.

Πάντως, η 39χρονη Kim και ο Kanye ισχυρίζονται ότι «τα πάνε καλά» μετά από όλο το δράμα και ότι ο ράπερ βρίσκεται σε «καλύτερη ψυχική κατάσταση».

«Η Kim και ο Kanye τα πάνε καλά. Ο Kanye είναι σε καλύτερη ψυχική κατάσταση. Ο γάμος τους χρειάζεται ακόμα δουλειά, αλλά η Κιμ τον προσεγγίζει. Δεν την απομακρύνει και θέλει να είναι με την οικογένειά του», ισχυρίζεται πηγή στο περιοδικό PEOPLE.

Η πηγή προσθέτει: «Η Κιμ εξακολουθεί να είναι απίστευτα υπομονετική και να δείχνει κατανόηση για την επιθυμία του Κάνι να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου».

«Θέλει απλώς να περάσει ειρηνικά τους επόμενους μήνες. Κάνει κάπως πίσω, ενώ ο Kanye κάνει ό, τι τον κάνει ευτυχισμένο», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:55