search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Είχαν κορωνοϊό, αλλά το έκρυβαν (Photos)

08.09.2020 14:12
Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Είχαν κορωνοϊό, αλλά το έκρυβαν (Photos) - Media

 

Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πιθανότατα ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πέρασαν τον κορωνοϊό και το απέκρυψαν, ενώ πήγαιναν σε πάρτι και έκαναν χειραψίες

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της The Sun το ζευγάρι Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ κόλλησαν τον νέο κορονοϊό και δίχως να το γνωρίζουν κυκλοφορούσαν σε πάρτι και έκαναν ταξίδια υπερατλαντικά. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μαζί με το ζευγάρι κόλλησαν κορονοϊό συγγενείς και υπάλληλοί τους. Σύμφωνα με την Daily Mail το διάσημο ζευγάρι εκδήλωσε τα συμπτώματα στην κατοικία τους στο Cotswolds μετά από έναν μήνα ταξιδίων και κοινωνικών εκδηλώσεων. Όταν το διαπίστωσαν έμειναν σε καραντίνα πάνω από δύο εβδομάδες, ενώ πηγή αποκάλυψε ότι νόσησε πιθανότητα και το προσωπικό τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι Beckhams βρίσκονταν στις αρχές Μαρτίου στο Λος Άντζελες για να δώσουν το «παρών» το ποδοσφαιρικό κλαμπ Inter Milan FC, όπου παραβρέθηκαν σε πολλές εκδηλώσεις. Στις 5 Μαρτίου επέστρεψαν στο εξοχικό τους στο Cotswolds για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους Μπρούκλιν. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια μάλιστα έκαναν ένα πάρτι αξίας 100.000 λιρών στο κτήμα τους λίγες ημέρες αργότερα, στο οποίο μάλιστα τραγούδησε ο Stormzy, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η τραγουδίστρια Έμα Μπάντον.

Στις 11 Μαρτίου επέστρεψαν στις ΗΠΑ όπου επισκέφθηκαν το Μαϊάμι και πήγαν σε πολλά πάρτι. Στο Μαϊάμι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και λίγο αργότερα και η Βικτόρια ανέβασε πυρετό. Η πηγή ισχυρίστηκε ότι αρκετά άτομα από την ομάδα τους αρρώστησαν επίσης, μερικοί εκ των οποίων «πολύ άσχημα». Κατόπιν, επέστρεψαν στο Cotswolds.

Η Βικτόρια Μπέκαμ πανικοβλήθηκε, στην ιδέα ότι μπορεί να είναι «σούπερ μεταδότης» και μπήκαν όλοι σε καραντίνα για δύο περίπου εβδομάδες. «Παραβρέθηκαν σε αρκετές εκδηλώσεις καθώς ο Ντέιβιντ έπρεπε να προωθήσει την ομάδα του, με αποτέλεσμα να χαιρετούν και να φιλούν θαυμαστές αλλά και διάφορους παράγοντες του ποδοσφαίρου» ισχυρίζεται η πηγή.

Αφού ξεπέρασαν την Covid-19, το δημοσίευμα αναφέρει ότι έκαναν και τεστ ανίχνευσης των αντισωμάτων, πριν ταξιδέψουν στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10