search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Λαχαναγορά Ρέντη: Ιδιοκτήτης αποθήκης κρατούσε όμηρο υπάλληλό του (Video)

08.09.2020 16:58
Λαχαναγορά Ρέντη: Ιδιοκτήτης αποθήκης κρατούσε όμηρο υπάλληλό του (Video) - Media

 

Μια υπόθεση απαγωγής και ομηρίας εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (05/09) στην λαχαναγορά του Ρέντη.

Αιγύπτιος έμπορος φρούτων και λαχανικών που διατηρεί αποθήκη στην λαχαναγορά του Ρέντη μαζί με άλλους δύο υπαλλήλους του κράτησε όμηρο Έλληνα υπάλληλό του και ζητούσε λύτρα για να τον απελευθερώσει, όπως μετέδωσε το Mega. 

Ο Αιγύπτιος υποστηρίζει ότι εδώ και καιρό ο Έλληνας υπάλληλός του είχε αφαιρέσει πάνω από 20.000 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης και γι’ αυτό προέβη στην απαγωγή του.

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης προσπάθησε να πάρει τα, κλεμμένα όπως υποστηρίζει, χρήματα με τη βία, αφού κρατούσε δεμένο τον υπάλληλό του και τον χτυπούσε.

Φίλοι του απαχθέντος ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες, αφού συγκέντρωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες, έφτασαν στην περιοχή.

Η αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής έφτασε στην αποθήκη, απελευθέρωσε τον κρατούμενο και συνέλαβε τόσο τον ιδιοκτήτη της αποθήκης όσο και τους δύο συνεργούς του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10