search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:17
MENU CLOSE

Τέλος το ριάλιτι των Καρντάσιανς: «Ήρθε η ώρα να σας πούμε αντίο»

09.09.2020 06:19
Τέλος το ριάλιτι των Καρντάσιανς:  «Ήρθε η ώρα να σας πούμε αντίο» - Media

 

Το τέλος του ριάλιτι σόου με τίτλο “Keeping Up With the Kardashians” ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν, ενημερώνοντας ότι η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι και η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι πήραμε τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να πούμε “αντίο” στο Keeping Up With the Kardashians» ανέφερε αρχικά στη μακροσκελή ανάρτησή της και πρόσθεσε:

«Θα θυμόμαστε για παντα τις αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε»

Αρχικά το ριάλιτι είχε επικεντρωθεί στην Κρις Καρντάσιαν και τις κόρες της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε, τις σχέσεις και τις επαγγελματικές αναζητήσεις τους, ενώ στις σεζόν που ακολούθησαν σημαντικότερο ρόλο ανέλαβαν οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ κερδίζοντας την ίδια φήμη με αυτή των μελών των Καρντάσιαν.

Τέλος, ξεχωριστός ήταν και ο ρόλος του Μπρους Τζένερ, του πατέρα της Κένταλ Τζένερ και Ολυμπιονίκη, ειδικά κατά την περίοδο μετάβασής του ως Κέιτλιν Τζένερ, η οποία έφερε στο προσκήνιο το θέμα των τρανς, κάτι που ποτέ δεν είχε συμβεί στο παρελθόν στην αμερικανική σόουμπιζ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00