search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:42
MENU CLOSE

Φρίκη στη Νότια Αφρική: Τέσσερα αγόρια μέχρι 13 ετών συνελήφθησαν για τον βιασμό τετράχρονου κοριτσιού

09.09.2020 07:30
southafrica.png

 

Τέσσερα αγόρια, από 10 μέχρι 13 ετών, συνελήφθησαν από τις αρχές της Νοτίου Αφρικής καθώς κατηγορούνται για τον βιασμό ενός τετράχρονου κοριτσιού.

Τα ανήλικα αγόρια κρατούνται προσωρινά σε κέντρο κράτησης νέων και αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα στο δικαστήριο.

Ο ομαδικός βιασμός, όπως αναφέρει η dailymail.gr, έλαβε χώρα σε έναν ανεπίσημο οικισμό, σε μια παραγκούπολη όπου ζουν εκατομμύρια άνθρωποι στην περιοχή Muldersdrift, κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Η μητέρα του κοριτσιού έμαθε για την υποτιθέμενη επίθεση από τον ανιψιό της, και άμεσα πήγε στο αστυνομικό τμημα για να ξεκινήσουν οι έρευνες της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, η Νότιος Αφρική, συγκλονίζεται και από ακόμη μια αντίστοιχη περίπτωση καθώς ένας 24χρονος άνδρας συνελήφθη επειδή φέρεται να βιάσε ένα πεντάχρονο κορίτσι στο Khutsong.

Ο άντρας κατηγορείται ότι εισέβαλε στο σπίτι του παιδιού και την απήγαγε.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, στην χώρα η βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών είναι «διαδεδομένη», παρά τις προσπάθειες των αρχών για νομικές μεταρρυθμίσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:42